BULT Hovädzí bachor 100 g



Podrobný popis
Sušený a aromatický hovädzí bachor, najlepší z BULT
Sušené hovädzie žuvačky sú smradľavé, ktoré psy milujú na žuvanie. Ich kŕmenie má množstvo výhod. Táto pochúťka je bohatá na prospešné baktérie, ktorých pravidelná konzumácia pomáha regulovať črevnú flóru. Žuvačky prídu vhod, ak má váš pes sklon ku koprofágii, ktorá je dôsledkom narušenia mikroflóry.
Bachor zvyšuje chuť do jedla u psov
Stimuluje chuť do jedla, a preto sa odporúča, ak je váš pes jedák. Ani tie najvybieravejšie domáce zvieratá neodolajú chuti a vôni bachorov. Buďte opatrní s množstvom, ktoré svojmu psovi podávate, pretože môžu prispieť k zvýšeniu hmotnosti. U niektorých psov môže bachor v nadmernom množstve spôsobiť problémy s vyprázdňovaním.
Dôvody, prečo kŕmiť psa bachorom:
- stimulovať chuť do jedla
- pomoc, keď je váš pes nervózny
- sú skvelou odmenou pre vášho psa
- majú chuťové aj výživové vlastnosti
- môže pomôcť pri koprofágii
Ďalšie informácie / Toto je to, čo potrebujete vedieť
Výrobok nie je určený na ľudskú spotrebu.
Pochúťka nemôže tvoriť základnú stravu psa.
Pri podávaní občerstvenia sa uistite, že váš pes má prístup k čerstvej vode.
Po otvorení by mal byť výrobok skladovaný na suchom a chladnom mieste.
Rumen nie je liek, môže byť len doplnkom liečby.
Všetky zdravotné problémy (hnačka, koprofágia, poruchy trávenia) je potrebné konzultovať s veterinárnym lekárom.
Prvýkrát, keď pes zje maškrtu, by mal byť pod dohľadom jeho opatrovníka.
Sledujte reakcie svojho psa a upravte množstvo pochúťky podľa jeho individuálnych potrieb.
ZLOŽENIE
Sušené hovädzie bachor 100%
ANALYTICKÉ ZLOŽENIE
Analytický hrubý proteín - 73,4 %
Hrubý tuk - 13,7 %
Obsah vlhkosti - 12,3 %
Surový popol - 3,9 %
Analytický hrubý proteín - 73,4 %
Hrubý tuk - 13,7 %
Obsah vlhkosti - 12,3 %
Surový popol - 3,9 %
Dodatočné parametre
Kategória: | Maškrty pre psov |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
EAN: | 5903802470093 |
Balenie: | 0 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.